یادداشت‌های روزانه‌ی جناب چارلز میسن ریمی؛ بخش سوم (۱۹۰۶)

۱۹۰۶: واشنگتن دو بهائی برجسته داشت: چارلز میسن ریمی، که شروع به نوشتن مقاله کرده بود و احمد سهراب که مترجم عمده‌ی الواح نوشته شده توسط حضرت عبدالبهاء بود. میسن ریمی ترجیح داد که آثارش را خودش و به هزینه‌ی شخصی منتشر نماید.

 می ۱۹۰۶: نورث هودسن نامه‌ای از میسن ریمی دریافت کرد درباره‌ی اهمّیّت برگزاری جشن در روز ۲۳ می، که سالروز تولّد حضرت عبدالبهاء و اعلام مقام از سوی حضرت باب بود؛ در نتیجه، جامعه‌ی بهائیان تصمیم گرفت که جلسه‌ای برگزار کند. جدا از این نورث هودسن، ظاهراً نمی‌دانست که روزهای مبارک بهائی را باید جشن گرفت.

۳ می ۱۹۰۶: لوحی از جانب حضرت عبدالبهاء به جناب میسن ریمی ارسال شد که حاوی مطلبی به غایت مهم درباره‌ی نقش او در آینده‌ی دور به عنوان دومین ولی امر دیانت بود:

«از خدا می‌خواهم که ترا در همه حال مورد تأیید قرار دهد. هرگز محزون و غمگین مباش؛ چرا که در وقتی دورتر، خدایت ترا به عنوان آیتی برای هدایت در میان مردم و بشریّت قرار خواهد داد.»

۱۹۰۶: ویلیام هوپر هاریس لوحی از حضرت عبدالبهاء دریافت کرد که طیّ آن از هاریس خواسته بود تا یک سفر بین‌المللی تعلیمی را به عهده بگیرد. او دارای شغل بود و خانواده‌ای که متکفّل مخارج آن‌ها بود؛ ولی بهائیان نیویورک علاقمند بودند که درخواست حضرت عبدالبهاء محقّق گردد.

جناب میسن ریمی از سوی هیئت مشاوران (Board of counsel) نیویورک نامه‌ای ـ متحدالمألی ـ برای تمام بهائیان آمریکای شمالی نوشت و به آن‌ها تشکیل صندوق هوپر هاریس را اعلام نمود. بهائیان نیویورک مبلغ ۱۲۰۰ دلار برای هزینه‌ی سفر و مخارج خانواده‌ی هوپر در زمان غیبت او ارائه کردند.

Advertisements

۱ دیدگاه

دسته آموزه‌های اساسی

1 پاسخ به “یادداشت‌های روزانه‌ی جناب چارلز میسن ریمی؛ بخش سوم (۱۹۰۶)

  1. بازتاب: زندگی نامه جناب چارلز میسن ریمی | عهد و میثاق

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.